saya rasa saya masih kanak-kanak

wiwit korang...sehat ?
lame gye owh aku ta update blog..Maklumlah busy katenye..
HAHA
Padahal aku malsa nak mengarang..mood nk mengaranf ta kuar-kuar lagi..yang kuar hanya untuk assgment je..HAHA
Dah habis bulan 9..masuk plak bulan 10..
Aku rase bulan 9 nie aku rase aku bahagia sangat dengan ade nye kawan-kawn baru aku...Hey aku ta lupa okay dekat my beby  Dina Adlin dea tetap dekat haty aku..iloveyou ....

Yang boleh aku cakap bahagia to bila besday family aku seua dekat-dekat.sebelum ni aku clbrte besday aku simple-simple je..Tapi tahun ni agak meriah sikit sebab ade adik-adik yang tersayang ! sayang korang sangat-sangat !korang je boleh buat aku hepy,tapi kadang-kadang ade je aku marah korang kan..terutama Boboy sory sayang ! tak marah pon la dekat boboy..garang sikit je :) ioveyou sayang
Lagi sorang sara sasa beliau sangat cool,tapi ade mood jugak la kalau okayokay la kan..kalau tak okay dea diam je..Then anys azmi yang ni selalu jugak kena marah  dengan aku..sbb ade je dea nk cakap kan.pasto agak kelakar dengan dea..then yang last sekali tieja nordin hot stuff okay..hehe dea la merancang semua nie..pandai berlakon boleh la jad pelakon lepas nie kan...HAHA
btw aku sayang korang sangat-sangat,kalau korang ta sayang aku pon ta pe. :) aku just mernghargai ikatan sahabat je kan :)

Aku uplod gambar malam kejadian :


 nie la boboy :)
 Anis,boboy,iqbal,sara

 Kek Ditaja oleh Tieja Nordin tq yang :)
 Ya its me,sorry korang beterabur dekat situ,shawl kena telur :)
 Anis Ssayang :)
 my soul :)
 Sara sasa
 sayang korang !
 dorang yang sangat pndai berlakon
 Lelaki dalam perempuan :)
 Tieja Nordin


I LOVE YOU <3


Nie malam besday aku 21/09/2011
sangat mengahragia ape yang korang buar nie :)

Then 25/09/2011 clbrte besday dengan my girl yang cantikcantik Yna sakinah,iqah,sara sasa,and anis :)











 i love you ,thank you so much !

2 comments:

  1. happy birthday to u tooo!!!habes muka kena tepung!

    ReplyDelete